Οι εκπαιδευτές μας

Ανδρέας Δημητρίου

Ο κύριος Δημητρίου ξεκίνησε την καριέρα του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος το 1973 στην ασφαλιστική εταιρεία British American.
Το 1978 διορίστηκε ως Staff Manager και το 1984 αναπληρωτής Επαρχιακός Διευθυντής. Το 1985 διορίστηκε Agency Manager στην Universal Life για ανάπτυξη της Υπαίθρου. Το 1998 διορίστηκε Διευθυντής Εκπαίδευσης και Επιθεωρητής Πωλήσεων. Το 2003 διορίστηκε Διευθυντής Διοίκησης Υποκαταστημάτων και παρέμεινε και ως Διευθυντής Εκπαίδευσης. Το Μάιο του 2015 διορίστηκε στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στη Prime Insurance.
Κατέχει τους τίτλους ΕΙΙ (eficert), LUTCF, CFA, CIAM, FSS και είναι ανώτερος εκπαιδευτής STAREGISTER και είναι EII Εγκεκριμένος εκπαιδευτής ΑνΑΔ.

Ανδρέας Ζερβός

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και κάτοχος «Πιστοποιητικού Ετήσιου Προγράμματος Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών» του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ)
Εργοδοτήθηκε στη Τράπεζα Κύπρου το 1993 και το 1999 μετατέθηκε στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του εργάστηκε στην ανάπτυξη και προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου της Τράπεζας Κύπρου στη Λιανική και Corporate Clients και αργότερα στη θέση της υποστήριξης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του έχει πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις που αφορούν ασφαλιστικά προϊόντα, τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτηση πελατών.

Άντρη Ζαννεττή

Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος του διπλώματος ΜΙΜ (Mediterranean Institute of Management). Κατέχει επίσης το επαγγελματικό προσόν LOMA και το Πιστοποιητικό Ασφαλιστικών Σπουδών.
Είναι  πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού και εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας συμμετείχε σε ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών ως στέλεχος υπεύθυνη στο τμήμα Ασφαλιστικών Υπηρεσιών τραπεζικού οργανισμού, στο Τμήμα Προσωπικών Ασφαλίσεων, Τμήμα Εμπορικών Ασφαλίσεων, υπεύθυνη ομάδας προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων σε μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς.
Επί του παρόντος, είναι διευθύντρια της εταιρείας Terramedia Interactive Ltd και Terramedia Insurance Training Institute και εκπαιδεύτρια επαγγελματικής κατάρτισης. Παρέχει τις υπηρεσίες της σε θέματα ανάπτυξης προσωπικού και  σε υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιρειών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Εντάχθηκε στην ασφαλιστική βιομηχανία το 2002 και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή ασφαλίσεων Γενικού Κλάδου στην Prime Insurance Co Ltd. Κατά την εικοσαετή επαγγελματική του πορεία διετέλεσε Διευθυντής Αποδοχής Κίνδυνων, Απαιτήσεων και Πωλήσεων.
Είναι απόφοιτος του Fisher College of Business με εξειδίκευση στο Risk Management and Insurance. (BSBA). Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) και είναι  μέλος του Chartered Institute of Arbitrators. (ACIArb). Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Φάνος Θεοφάνους

Κάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού (HND, BEng)
Kάτοχος Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (I.M.B.A)
Mέλος και Πραγματογνώμονας του ΕΤΕΚ
Mέλος του Chartered Institute Of Loss Adjusters (C.I.L.A.) του Ηνωμένου Βασιλείου
Director | Loss Adjuster & Surveyor στην PREMIER LOSS ADJUSTERS & SURVEYORS LTD

Scroll to top