fbpx
#1 Δια ζώσης & Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Ανακαλύψτε το Εκπαιδευτικό κέντρο της Terramedia

Στη Terramedia, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαδικασία. Είναι μια επένδυση στο μέλλον σας και ένας τρόπος ζωής που μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους και ευκαιρίες.
TERRAMEDIA INTERACTIVE

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ημερομηνία Έναρξης: Υπό Ανακοίνωση Διάρκεια: 15 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: 68% Εκμάθηση Χρήσης Social Media για Επαγγελματικούς Σκοπούς 15 ΩΡΕΣ €375
Καλές Πρακτικές Εξυπηρέτησης Πελατών 14 ΩΡΕΣ €268 (ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) €168 (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑνΑΔ) €100 (ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σκοπός
Διαχείριση του Αερίου SF6 σε Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Υψηλής Τάσης 10 ΩΡΕΣ €270 (ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) €170 (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑνΑΔ) €100 (ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ)
Ασφάλιση Εμπορικών Κινδύνων και Απώλειας Κερδών 7 ΩΡΕΣ €134 (ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) €84 (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑνΑΔ) €50 (ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
Ημερομηνία Έναρξης: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 Διάρκεια: 7 ώρες Ασφαλής Χειρισμός Διαδικτυακών Μέσων και Διαχείριση Ευαίσθητων Πληροφοριών 7 ΩΡΕΣ ΔΙΑ
Ημερομηνία Έναρξης: Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 Διάρκεια: 26 ώρες Επιχειρηματική Αριστεία μέσω Βελτίωσης Διαδικασιών (Kaizen, Lean 6σ) 24 ΩΡΕΣ &
Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΠ/CYQF/EQF)Μεσαία Διάρκεια 35 ΩΡΕΣ ΑΝΤΡΗ ΖΑΝΝΕΤΤΗ €795 (ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) €595 (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑνΑΔ) €200 (ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ημερομηνία Έναρξης: Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024. Διάρκεια: 78 ώρες. LCCI – Certificate in Bookkeeping Level I 78 ΩΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
TERRAMEDIA INTERACTIVE

Αναβαθμίστε τις δεξιότητες σας με τα σεμινάριά μας

Σεμινάρια δια ζώσης

Στην Terramedia παρέχουμε σεμινάρια δια ζώσης για να εξασφαλίσουμε μια διαδραστική και αποτελεσματική εμπειρία μάθησης. Μέσω των σεμιναρίων μας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν απευθείας με τους εισηγητές και τους συναδέλφους τους, να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες.

Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία και ευκαιρίες για συνεχή μάθηση, χαρακτηριστικά που την καθιστούν μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης. Η Terramedia Interactive πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα. Από την άνεση του σπιτιού τους, οι συμμετέχοντες παρακολουθούν σεμινάρια σε πραγματικό χρόνο και βιώνουν μια εμπειρία μάθησης που είναι εξίσου διαδραστική με τα παραδοσιακά σεμινάρια δια ζώσης.

Μονοεπιχειρησιακά σεμινάρια

Στην Terramedia Interactive προσφέρουμε εξειδικευμένα μονοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε πελάτη. Μέσω στενής συνεργασίας και διαρκούς ανταλλαγής πληροφοριών, αναλύουμε τις απαιτήσεις της εταιρείας και προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τις ικανότητες των εργαζομένων σας και να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Η εμπειρία και εξειδίκευσή μας διασφαλίζουν ότι τα προγράμματά μας θα παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων σας.

Θέλετε να μας γνωρίσετε;

Οι εκπαιδευτές μας διαθέτουν πρακτική εμπειρία.

TESTIMONIALS

Οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας μιλούν για την εμπειρία τους...

Απολαύστε τα μηνύματα ικανοποίησης από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας

Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση του Εργασιακού Στρες

«Για δύο μέρες παρακολούθησα ένα πολύ ενδιαφέρον και εύστοχο σεμινάριο για τη Διαχείριση του Χρόνου και το Στρες. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα άτομα που παρουσίασαν το σεμινάριο, η κ. Μαρία και ο κ. Βάσος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το σεμινάριο. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες και να αναφέρω το πόσο καλύτερα νιώθω. Ήταν ένα σεμινάριο στο οποίο δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή, ήταν βοηθητικό και πολύ χρήσιμο για εμένα.»

Στεφανία Άντρια Διονυσίου

Γραμματέας ΠΑΣΥΚΑΦ

Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση του Εργασιακού Στρες

«Το σεμινάριο αυτό ήταν όμορφο και βοηθητικό για μένα. Ευχαριστώ.»

Έλενα Αθανασίου

Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΠΑΣΥΚΑΦ

Επιχειρηματική Αριστεία μέσω Βελτίωσης Διαδικασιών (Kaizen, Lean 6σ)

«Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αριστείας τον περασμένο Ιούλιο. Δηλώνω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και σίγουρα με έχει εξοπλίσει όχι μόνο με καινούριες δεξιότητες και σωρεία εργαλείων, αλλά και με διαφορετικό τρόπο σκέψης, προσανατολισμένο σε έναν πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο εργασίας και συμπεριφοράς. Το πρόγραμμα ήταν, κατά την άποψή μου, ορθά κατανεμημένο στο θεωρητικό και στο πρακτικό κομμάτι του θέματος. Ο εκπαιδευτής ήταν εξαίρετος όσον αφορά στο επίπεδο γνώσεων, εμπειρίας και μεταδοτικότητας. Ήταν ευχάριστος και πρόθυμος να συμβουλεύσει ακόμα και μετά το πέρας του προγράμματος. Η παρακολούθηση ήταν αβίαστη και ενδιαφέρουσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.»

Elena Hadjihanna Athanasopoulou

Consultant – Operational Risk and Culture Specialist

EXPLORE, SELECT, ADAPT.

Επιλογή σεμιναρίων με 3 απλά βήματα:

Βήμα 1ο : Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία σεμιναρίων της Terramedia

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα εξειδικευμένων θεμάτων που προσφέρουμε στο κέντρο μας. Από τη διοίκηση επιχειρήσεων και το ψηφιακό μάρκετινγκ μέχρι την ανάπτυξη λογισμικού και τις πωλήσεις, η Terramedia καλύπτει όλα τα σημαντικά πεδία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης. Εξερευνήστε τα πεδία που σας ενδιαφέρουν για να βρείτε εξειδικευμένα σεμινάρια και ανακαλύψτε τις δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης που σας προσφέρουμε.

Βήμα 2ο : Επιλέξτε στοχευμένα σεμινάρια

Αφού εξερευνήσετε τα προσφερόμενα προγράμματα κατάρτισης, είναι ώρα να επιλέξετε τα κατάλληλα σεμινάρια για εσάς. Καθοδηγηθείτε από τους στόχους και τις ανάγκες σας. Ανατρέξτε στις περιγραφές των σεμιναρίων μας για να επιλέξετε αυτά που παρέχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θέλετε να αποκτήσετε. Επιλέξτε με προσοχή και προετοιμαστείτε για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Βήμα 3ο : Προσαρμόστε τις υφιστάμενες γνώσεις σας

Τα σεμινάρια που προσφέρουμε δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε νέες ικανότητες. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να αναπτύξετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να απογειώσετε την καριέρα σας. Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στον σύγχρονο κόσμο εργασίας και να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις του σήμερα.

Ζήστε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από τα σεμινάρια της Terramedia.

Κατεβάστε το ημερολόγιο με τα προγράμματα κατάρτισης για το 2023.

Scroll to top
Πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ)
Επαγγελματική Κατάρτιση σε Υψηλό Επίπεδο

Η Terramedia Interactive Ltd είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ). Ως πιστοποιημένο ΚΕΚ, έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου
Δυναμικού Κύπρου) για την εφαρμογή επιχορηγούμενων, συγχρηματοδοτούμενων ή/και προκηρυσσόμενων δραστηριοτήτων κατάρτισης.

Εφαρμόζουμε πολυεπιχειρησιακά προγράμματα, στα οποία υπάρχει δυνατότητα επιχορήγησης μέχρι 80% του κόστους τους.

Επιπλέον, σε συνεργασία με οργανισμούς και επιχειρήσεις, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξειδικευμένα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα της κάθε επιχείρησης.)