fbpx

GREGORIS

Ανακαλύψτε το Εκπαιδευτικό κέντρο της Terramedia

Στη Terramedia, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαδικασία. Είναι μια επένδυση στο μέλλον σας και ένας τρόπος ζωής που μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους και ευκαιρίες.

Επερχόμενα Προγράμματα Κατάρτισης

Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης (Environmental Liability Insurance) Ημερομηνία Έναρξης: 16 Σεπτεμβρίου 2024 Διάρκεια: 24 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Πλήρης 24 ΩΡΕΣ &
Ημερομηνία Έναρξης: 17 Σεπτεμβρίου 2024 Διάρκεια: 84 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Μερική ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΕΠ/CYQF/EQF5 - ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1 84
Ημερομηνία Έναρξης: 04 Οκτωμβρίου 2024 Διάρκεια: 7 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Μερική Ασφάλιση Εμπορικών Κινδύνων και Απώλειας Κερδών 7 ΩΡΕΣ €134
Ημερομηνία Έναρξης: 07 Οκτωμβρίου 2024 Διάρκεια: 26 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Πλήρης Βελτιστοποίηση Διαδικασιών και Προόδου για τον Σχεδιασμό και τη
Ημερομηνία Έναρξης: 17 Οκτωμβρίου 2024 Διάρκεια: 20 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Μερική Ασφαλίσεις Γενικού Κλάδου: Από την Πρόταση Ασφάλισης στην Αφοσίωση
Ημερομηνία Έναρξης: 21 Οκτώβριου 2024 Διάρκεια: 36 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Μερική Εκπαίδευση Υπευθύνων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (ΕΣΥΠΠ) ​
Ημερομηνία Έναρξης: 05 Νοεμβρίου 2024 Διάρκεια: 16 ώρες Επιχορήγηση ΑνΑΔ: Πλήρης Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα με χρήση Τεχνητής
]

Subscribe to Terramedia

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Οι συνεργατες μασ

Η Terramedia για να πάρεχει καλύτερα τις υπηρεσίες της, έχει συνάψει συνεργασίες, τόσο με εταιρείες όσο και με έμπειρους ιδιώτες.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (TESTIMONIALS)

Απολαύστε τα μηνύματα ικανοποίησης από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας

Περισσότερα

Στεφανία Άντρια Διονυσίου

Γραμματέας ΠΑΣΥΚΑΦ

Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση του Εργασιακού Στρες
«Για δύο μέρες παρακολούθησα ένα πολύ ενδιαφέρον και εύστοχο σεμινάριο για τη Διαχείριση του Χρόνου και το Στρες. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα άτομα που παρουσίασαν το σεμινάριο, η κ. Μαρία και ο κ. Βάσος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το σεμινάριο. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες και να αναφέρω το πόσο καλύτερα νιώθω. Ήταν ένα σεμινάριο στο οποίο δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή, ήταν βοηθητικό και πολύ χρήσιμο για εμένα.»

Έλενα Αθανασίου

Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΠΑΣΥΚΑΦ

Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση του Εργασιακού Στρες
«Το σεμινάριο αυτό ήταν όμορφο και βοηθητικό για μένα. Ευχαριστώ.»

Elena Hadjihanna Athanasopoulou

Consultant – Operational Risk and Culture Specialist

Επιχειρηματική Αριστεία μέσω Βελτίωσης Διαδικασιών (Kaizen, Lean 6σ)
«Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αριστείας τον περασμένο Ιούλιο. Δηλώνω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και σίγουρα με έχει εξοπλίσει όχι μόνο με καινούριες δεξιότητες και σωρεία εργαλείων, αλλά και με διαφορετικό τρόπο σκέψης, προσανατολισμένο σε έναν πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο εργασίας και συμπεριφοράς. Το πρόγραμμα ήταν, κατά την άποψή μου, ορθά κατανεμημένο στο θεωρητικό και στο πρακτικό κομμάτι του θέματος. Ο εκπαιδευτής ήταν εξαίρετος όσον αφορά στο επίπεδο γνώσεων, εμπειρίας και μεταδοτικότητας. Ήταν ευχάριστος και πρόθυμος να συμβουλεύσει ακόμα και μετά το πέρας του προγράμματος. Η παρακολούθηση ήταν αβίαστη και ενδιαφέρουσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.»

Οι Συνεργάτες μας

Δια ζώσης προγράμματα κατάρτισης

Στην Terramedia παρέχουμε προγράμματα κατάρτισης δια ζώσης για να εξασφαλίσουμε μια διαδραστική και αποτελεσματική εμπειρία μάθησης. Μέσω των προγραμμάτων μας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν απευθείας με τους εισηγητές και τους συναδέλφους τους, να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες.

Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσφέρει ευελιξία και ευκαιρίες για συνεχή μάθηση, χαρακτηριστικά που την καθιστούν μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης. Η Terramedia Interactive πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα. Από την άνεση του σπιτιού τους, οι συμμετέχοντες παρακολουθούν προγράμματα κατάρτισης σε πραγματικό χρόνο και βιώνουν μια εμπειρία μάθησης που είναι εξίσου διαδραστική με τα παραδοσιακά σεμινάρια δια ζώσης.

Μονοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης

Στην Terramedia Interactive προσφέρουμε εξειδικευμένα μονοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε πελάτη. Μέσω στενής συνεργασίας και διαρκούς ανταλλαγής πληροφοριών, αναλύουμε τις απαιτήσεις της εταιρείας και προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τις ικανότητες των εργαζομένων σας και να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Η εμπειρία και εξειδίκευσή μας διασφαλίζουν ότι τα προγράμματά μας θα παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων σας.

TESTIMONIALS

Οι συμμετέχοντες των προγραμμάτων κατάρτισης της Terramedia μιλούν για την εμπειρία τους...

Απολαύστε τα μηνύματα ικανοποίησης από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας

Βήμα 1ο : Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων κατάρτισης της Terramedia

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα εξειδικευμένων θεμάτων που προσφέρουμε στο κέντρο μας. Από τη διοίκηση επιχειρήσεων και το ψηφιακό μάρκετινγκ μέχρι την ανάπτυξη λογισμικού και τις πωλήσεις, η Terramedia καλύπτει όλα τα σημαντικά πεδία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης. Εξερευνήστε τα πεδία που σας ενδιαφέρουν για να βρείτε εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης και ανακαλύψτε τις δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης που σας προσφέρουμε.

Βήμα 2ο : Επιλέξτε στοχευμένα προγράμματα κατάρτισης

Αφού εξερευνήσετε τα προσφερόμενα προγράμματα κατάρτισης, είναι ώρα να επιλέξετε τα κατάλληλα σεμινάρια για εσάς. Καθοδηγηθείτε από τους στόχους και τις ανάγκες σας. Ανατρέξτε στις περιγραφές των σεμιναρίων μας για να επιλέξετε αυτά που παρέχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θέλετε να αποκτήσετε. Επιλέξτε με προσοχή και προετοιμαστείτε για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.


Βήμα 3ο : Προσαρμόστε τις υφιστάμενες γνώσεις σας

Τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρουμε δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε νέες ικανότητες. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να αναπτύξετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να απογειώσετε την καριέρα σας. Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στον σύγχρονο κόσμο εργασίας και να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις του σήμερα.

Ζήστε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από τα σεμινάρια της Terramedia.

Κατεβάστε το ημερολόγιο με τα προγράμματα κατάρτισης για το 2024.

Cyprus

Newsletter

© 2020 Terramedia Interactive. All Rights Reserved. | Πολιτική Απορρήτου | Όροι και Προϋποθέσεις

Πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ)
Επαγγελματική Κατάρτιση σε Υψηλό Επίπεδο

Η Terramedia Interactive Ltd είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ). Ως πιστοποιημένο ΚΕΚ, έχει τη δυνατότητα συνεργασίας με την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου
Δυναμικού Κύπρου) για την εφαρμογή επιχορηγούμενων, συγχρηματοδοτούμενων ή/και προκηρυσσόμενων δραστηριοτήτων κατάρτισης.

Εφαρμόζουμε πολυεπιχειρησιακά προγράμματα, στα οποία υπάρχει δυνατότητα επιχορήγησης μέχρι 80% του κόστους τους.

Επιπλέον, σε συνεργασία με οργανισμούς και επιχειρήσεις, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξειδικευμένα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα της κάθε επιχείρησης.)